Tapatalk Not Working With Teachat

Forum problem solving, rules, contact information

Tapatalk Not Working With Teachat

Postby Jspigs » Sep 21st, '13, 20:25

I just got the iPhone 5s with iOS 7.0.1 and when I tried to access the forum nothing would load. The unread posts section would say something like no no new post before it stopped showing up completely. I tried accessing teachat via the forums section on tapatalk but that just loads infinitely. I have not tried other forums as teachat is the only forum I use tapatalk for.
Here is a screenshot of the infinitely loading forums section:
image.jpg
image.jpg (33.31 KiB) Viewed 3318 times


Please note the image has had its size altered to comply with the teachat file size requirements.
Anyone else had this issue with tapatalk?

User avatar Jspigs
Posts: 141
Joined: Sep 26, '11
Scrolling: scrolling
Location: Massachusetts

Re: Tapatalk Not Working With Teachat

Postby Chip » Sep 21st, '13, 20:33

I use tapatalk with a droid without any problems. I also use it without tapatalk at times for various reasons w/o any problems.

I know one member does have a problem but I do not think it is like your problem.

Please keep me informed of any progress ... or continued problems.

User avatar Chip
Mod/Admin
Posts: 22818
Joined: Apr 22, '06
Scrolling: scrolling
Location: Back in the TeaCave atop Mt. Fuji

Re: Tapatalk Not Working With Teachat

Postby debunix » Sep 21st, '13, 23:23

I have deliberately not updated my Tapatalk app for months now, because I'm getting a message about TeaChat's Tapatalk API needing to be updated, and figured that any new update might not work with TeaChat at all. I'm also planning to avoid iOS7 update as long as I can.

Tapatalk is a great way to access the forums on my mobile phone.

User avatar debunix
Posts: 5828
Joined: Jan 10, '10
Location: Los Angeles, CA
Contact debunix:

Postby Jspigs » Sep 23rd, '13, 02:43

Weird, I logged out and back into tapatalk and that seems to have fixed the problems I was having.

User avatar Jspigs
Posts: 141
Joined: Sep 26, '11
Scrolling: scrolling
Location: Massachusetts

Re:

Postby Chip » Sep 23rd, '13, 08:23

Jspigs wrote:Weird, I logged out and back into tapatalk and that seems to have fixed the problems I was having.

GREAT!

debunix wrote:I have deliberately not updated my Tapatalk app for months now, because I'm getting a message about TeaChat's Tapatalk API needing to be updated, and figured that any new update might not work with TeaChat at all. I'm also planning to avoid iOS7 update as long as I can.

Tapatalk is a great way to access the forums on my mobile phone.

Not so great! I will again contact the powers that be. :roll:

But yes, tapatalk formats the forum quite nicely for smart phones.

I was a little miffed at them, I did the pay version, and recently received a solicitation for a new pay version.

User avatar Chip
Mod/Admin
Posts: 22818
Joined: Apr 22, '06
Scrolling: scrolling
Location: Back in the TeaCave atop Mt. Fuji

Re: Tapatalk Not Working With Teachat

Postby Chip » Jul 7th, '14, 19:04

OK, my very old Samsung Galaxy Infusion (2 years and 8ish months old) worked extremely well with tapatalk paid version, especially with my oft used and very handy moderator tools. It did not "do it all" but it was quite helpful and easy to use.

Just purchased Galaxy S5. Could not find a similar version of tapatalk ... in fact the free version I installed was so useless that I uninstalled it hoping to find a better version. It had zero moderator function, at least not that I could find.

My search has been weird so far as I have not found a direct path to finding the correct version to fill my needs.

User avatar Chip
Mod/Admin
Posts: 22818
Joined: Apr 22, '06
Scrolling: scrolling
Location: Back in the TeaCave atop Mt. Fuji

Postby bonescwa » Jul 7th, '14, 19:42

Hi Chip, I know its not comparable because I have only used the free tapatalk, but it works find for posting and reading from my S4

bonescwa
Posts: 463
Joined: Feb 03, '14

Re: Tapatalk Not Working With Teachat

Postby Chip » Jul 7th, '14, 19:45

Thanks ... hopefully I did not screw things up by uninstalling and then installing over it. But it seems they only have one version at this time.

User avatar Chip
Mod/Admin
Posts: 22818
Joined: Apr 22, '06
Scrolling: scrolling
Location: Back in the TeaCave atop Mt. Fuji


Today's Poll



Community

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest